Visit Lier

 

facebookinstagram 

Home >> Agenda >> E >> Winterdromen neretva eindejaarsconcert >> Winterdromen - Neretva Eindejaarsconcert
Titel
Winterdromen - Neretva Eindejaarsconcert
Korte omschrijving
Winterdromen, dat is: glinsterende sneeuwvlokjes, een open haard, feeërieke lichtjes in de straten, een knus dekentje en natuurlijk… kerstmuziek! Onze eindejaarsconcerten dompelen je dit jaar helemaal onder in een kerstsfeer. Muziek uit “The Polar Express” en “The Chronicles of Narnia” wekken winterse sprookjes tot leven, de typische kerstfilms “How the Grinch Stole Christmas” en “E.T.” ...
Lange omschrijving
Winterdromen, dat is: glinsterende sneeuwvlokjes, een open haard, feeërieke lichtjes in de straten, een knus dekentje en natuurlijk… kerstmuziek! Onze eindejaarsconcerten dompelen je dit jaar helemaal onder in een kerstsfeer. Muziek uit “The Polar Express” en “The Chronicles of Narnia” wekken winterse sprookjes tot leven, de typische kerstfilms “How the Grinch Stole Christmas” en “E.T.” brengen ons al helemaal in de gezellige familiesfeer. Van een witte kerst droomt iedereen, ook componisten. Van Gustav Holst voeren we “In the Bleak Midwinter” op, en ook “White Christmas” van Anderson staat op het programma. De echte kerstavond roepen we op met “Polonaise” uit de Kerstavondsuite van Rimsky-Korsakov en met “A Christmas Festival” van Anderson. Al helemaal in kerststemming? Rep je naar onze ticketpagina! We spelen op zaterdag 7 (Lier) en zondag 8 december (Mechelen). De inkomsten van het concert op zondag gaan naar Chiro Libertus en J@M in Mechelen.

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig orkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziek–woord. Gedurende haar reeds 16-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks, wereldmuziek en meer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Jezuïetenkerk, Lier
Gasthuisvest, 50, 2500 Lier
Contact
Mail: info@neretva.be
Wanneer
zaterdag 7 december 2019 van 20:00 tot 22:30
Afbeeldingen
Winterdromen
Copyright: Neretva Ensemble
Prijs
€ 13 (Basistarief: 13,00 €)
Tags
concert klassieke muziek, kerstinlier, ,
Links
neretvaensemble.wordpress.com,
GPS
51.1286308, 4.5740133

Openingsuren Visit Lier

1 november tot 31 maart
van maandag tot vrijdag
9 - 12.30 uur en 13.30 - 16.30 uur

1 april tot 31 oktober
van maandag tot vrijdag: doorlopend van 9 tot 16.30 uur
zaterdag, zondag en feestdag: van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 16 uur

Grote Markt 58, 2500 LIER
tel. +32 3 8000 555

privacy