Visit Lier

 

facebookinstagram 

Home >> Agenda >> E >> Jasper posson vincent voeten >> Jasper Posson + Vincent Voeten
Titel
Jasper Posson + Vincent Voeten
Korte omschrijving
Comedy at De Moeve presenteert: JASPER POSSON Talent komt altijd bovendrijven, wordt gezegd. Maar soms komt het wel heel plots aan de oppervlakte, zoals in het geval van Jasper Posson. Deze sympathieke Antwerpenaar haalde jaren geleden als student weleens de pers als preses en woordvoerder van zijn studentenkring, maar kwam als comedian pas in onlangs bovendrijven als primus van de Lunatic ...
Lange omschrijving
Comedy at De Moeve presenteert:

JASPER POSSON

Talent komt altijd bovendrijven, wordt gezegd. Maar soms komt het wel heel plots aan de oppervlakte, zoals in het geval van Jasper Posson. Deze sympathieke Antwerpenaar haalde jaren geleden als student weleens de pers als preses en woordvoerder van zijn studentenkring, maar kwam als comedian pas in onlangs bovendrijven als primus van de Lunatic Comedy Award 2017.

Met illustere voorgangers als Gunter Lamoot, Lieven Scheire, Philippe Geubels, Lukas Lelie en Jens Dendoncker verkeert de volgens sommigen grappigste ambtenaar van Vlaanderen - anderen hebben het dan weer over de énige grappige ambtenaar - als laureaat alleszins in roemrijk gezelschap.

Dat belooft dus voor de toekomst, want ook al timmert Jaspen Posson sinds 2014 aan de comedyweg en verzorgde hij als halve finalist van andere bekende comedywedstrijden zoals Culture Comedy Award en de Radio 2 Humorklas al het voorprogramma van onder anderen Bas Birker en Steven Mahieu, de deur naar het grote publiek staat nu wijd open. Zijn strafste troef: een batterij scherpe observaties waarmee hij nietsontziend aan de slag gaat. Verzuurde politici, romantiekloze zee-otters en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen: hij haalt ze allemaal even vlotjes door de mangel.
VINCENT VOETEN

Vincent Voeten (Turnhout, 1987) groeit op in de bossen van Gierle waar hij jarenlang lief en leed deelt met moeder Fabienne, vader Jan (roepnaam John) en zus Lieselotte. Op de lijn Turnhout-Antwerpen ontmoet hij in 2010 zijn grote liefde Rachel. Sedert september 2015 betrekt het koppel een halfopen woning in Beerse.

In januari 2016 meldt Vincent zich aan voor de open mic in Café The Joker, de eerste van velen. Al snel ontwikkelt hij een eigen stijl die wordt getypeerd door zwartgallige dan wel absurde oneliners en een gortdroge delivery. De Amerikaanse comedians Mitch Hedberg en Anthony Jeselnik noemt hij steevast als zijn grote voorbeelden.

Amper een jaar na zijn debuut schopt hij het tot de finale van de Lunatic Comedy Award. De echte erkenning komt er wanneer hij zich datzelfde jaar in Utrecht tot winnaar kroont van de Comedy Talent Award – de grootste stand-up wedstrijd van Nederland.

Of Vincent Voeten ooit gaat doorbreken bij het grote publiek? Daar zijn historici het thans niet over eens.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Jeugdhuis De Moeve
Aarschotsesteenweg 1, 2500 Lier
Contact
Mail: info@moeve.be
Wanneer
vrijdag 15 november 2019 van 20:00 tot 21:30
Afbeeldingen
comedy
Copyright: de moeve
Prijs
€ 5 (Basistarief: 5,00 €)
Tags
comedy, Standup, standup comedy, ,
GPS
51.1199293, 4.5805585

Openingsuren Visit Lier

1 november tot 31 maart
van maandag tot vrijdag
9 - 12.30 uur en 13.30 - 16.30 uur

1 april tot 31 oktober
van maandag tot vrijdag: doorlopend van 9 tot 16.30 uur
zaterdag, zondag en feestdag: van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 16 uur

Grote Markt 58, 2500 LIER
tel. +32 3 8000 555

privacy