Visit Lier

 

facebookinstagram 

Home >> Agenda >> E >> How to let go of the world and love all the things >> How to Let Go of the World and Love All the Things Climate Can't Change
Titel
How to Let Go of the World and Love All the Things Climate Can't Change
Korte omschrijving
Oscargenomineerde documentairemaker en activist Josh Fox onderzoekt in zijn geheel eigen stijl de klimaatverandering als grootste bedreiging die de mensheid ooit gekend heeft. Hij trekt hiervoor met zijn camera langs twaalf landen verspreid over de zes continenten. Zo komen we terecht op enkele van de meest getroffen plaatsen, van de eilanden in de Stille Oceaan tot het noordpoolgebied. ...
Lange omschrijving
Oscargenomineerde documentairemaker en activist Josh Fox onderzoekt in zijn geheel eigen stijl de klimaatverandering als grootste bedreiging die de mensheid ooit gekend heeft. Hij trekt hiervoor met zijn camera langs twaalf landen verspreid over de zes continenten.

Zo komen we terecht op enkele van de meest getroffen plaatsen, van de eilanden in de Stille Oceaan tot het noordpoolgebied.

Oscargenomineerde documentairemaker en activist Josh Fox onderzoekt in zijn geheel eigen stijl de klimaatverandering als grootste bedreiging die de mensheid ooit gekend heeft. Hij trekt hiervoor met zijn camera langs twaalf landen verspreid over de zes continenten.

Zo komen we terecht op enkele van de meest getroffen plaatsen, van de eilanden in de Stille Oceaan tot het noordpoolgebied. Ondanks alles blijven inwoners dapper strijden om hun omgeving te redden of rampen te weerstaan. 

Hoewel duidelijk is dat de gevolgen van 

global warming niet meer te vermijden zijn, ook in onze gematigde gebieden, is er nog veel om voor te blijven vechten. Deze film met bijna onuitspreekbare titel zoekt de grenzen tussen realisme en idealisme op, waar humor en tragiek soms samenkomen. Maar de film is vooral ook inspirerend en hoopvol, en er wordt zelfs in gedanst!
Waar
Liers Cultuurcentrum - CC Vredeberg
Vredebergstraat 12-14, 2500 Lier
Contact
Mail: info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Wanneer
donderdag 19 april 2018om 20:00
Uitvoerder
MOOOV Filmfestival Lier,
Afbeeldingen
Copyright: How to Let Go of the World and Love All the Things Climate Can't Change
Tickets
Bestel tickets
Prijs
€ 8 (Basistarief: 8.00 €; -25/+65: 5.00 €; Lidkaart Kalliopee: 5.00 €; Vriendenprijs: 7.20 €)
Tags
UitPAS Lier, UiTPAS Lier, visitlier, ,
Links
www.uitid.be/uitid/rest/page/a9ce0413..., www.lierscultuurcentrum.be,

 

 

Openingsuren Visit Lier

1 november tot 31 maart
van maandag tot vrijdag
9 - 12.30 uur en 13.30 - 16.30 uur

1 april tot 31 oktober
van maandag tot vrijdag: doorlopend van 9 tot 16.30 uur
zaterdag, zondag en feestdag: van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 16 uur

Grote Markt 58, 2500 LIER
tel. +32 3 8000 555

privacy