Visit Lier

 

facebookinstagram 

Home >> Agenda >> E >> De hoogste berg robrecht vanden thoren >> De hoogste berg - Robrecht Vanden Thoren
Titel
De hoogste berg - Robrecht Vanden Thoren
Korte omschrijving
Robrecht vanden Thoren bereidt een speech voor die hij op de bruiloft van een bevriend koppel gaat geven. Al snel blijkt dit niet zo evident. Voor deze solovoorstelling wordt Robrecht gecoacht door niemand minder dan Wouter Deprez.    Robrecht heeft een probleem. Een maand geleden gaf hij een feest. Een goede vriend en vriendin van hem werden er verliefd op mekaar. Uit dankbaarheid willen ze ...
Lange omschrijving
Robrecht vanden Thoren bereidt een speech voor die hij op de bruiloft van een bevriend koppel gaat geven. Al snel blijkt dit niet zo evident. Voor deze solovoorstelling wordt Robrecht gecoacht door niemand minder dan Wouter Deprez.   

Robrecht heeft een probleem. Een maand geleden gaf hij een feest. Een goede vriend en vriendin van hem werden er verliefd op mekaar. Uit dankbaarheid willen ze graag dat hij getuige wordt op hun trouwfeest. En natuurlijk willen ze ook dat hij speecht want Robrecht is een begenadigd spreker. Robrecht weet wat van hem en zijn toespraak verwacht wordt. Romantiek, gevoeligheid en waarachtigheid.

Maar na een akelige ervaring in de liefde heeft hij voor zichzelf de dure eed gezworen dat hij voortaan alleen nog maar eerlijk en recht uit zijn hart mag spreken. Hij twijfelt. Aan de twee geliefden en hun motieven. Hij kent ze langer dan vandaag. Zijn ze oprecht, is het een roes, of is er meer aan de hand? Hij twijfelt aan de liefde zelf. Wordt er van het hele fenomeen niet veel te veel verwacht? En dan twijfelt hij ook nog aan zichzelf. Is zijn eigen eerlijkheid wel te vertrouwen, of hebben zijn woede en verdriet die gekaapt?

Morgen is het zover. Vanavond wil hij, in jouw bijzijn, oefenen wat hij tijdens de bruiloft gaat zeggen. Maar voorlopig staat er alleen nog maar op papier dat ze vooral níet moeten trouwen.
Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Contact
Mail: info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Wanneer
vrijdag 6 december 2019om 20:15
Uitvoerder
Robrecht Vanden Thoren,
Afbeeldingen
Copyright: RobrechtVdThoren
Tickets
Bestel tickets
Prijs
€ 18 (Basistarief: € 18,00; Tem 26 jaar: € 10,00; -26: € 10,00; Standaard: € 19,00; Uitpas Lier: € 18,00; BASIS: € 19,00)
Tags
UiTPAS Lier, ,
Links
www.uitid.be/uitid/rest/page/a9ce0413..., www.lierscultuurcentrum.be,

Openingsuren Visit Lier

1 november tot 31 maart
van maandag tot vrijdag
9 - 12.30 uur en 13.30 - 16.30 uur

1 april tot 31 oktober
van maandag tot vrijdag: doorlopend van 9 tot 16.30 uur
zaterdag, zondag en feestdag: van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 16 uur

Grote Markt 58, 2500 LIER
tel. +32 3 8000 555

privacy